2. kesäkuuta 2012

Kakkukehiä ja harjoittelukuulumisia
















Tilattiin koulun kautta metallipuolelta oppilastyönä kakkukehiä. Nyt sitten löytyy viisi pyöreää kehää (halkaisijat väliltä 16cm-28cm) ja kaksi suorakaiteen/neliön mallista (20x20 ja toisessa leveys 20cm, pituus 30cm). Hintaa näille kaikille tuli vain 30e. Ehkä nyt on vähäksi aikaa riittävästi eri kokoisia vuokia joilla kakkuja tehdä :)

Tämä viikko onkin mennyt Jämsän Elosella harjoittelussa käsikonditorian puolella. Erittäin hyvin olen viihtynyt, tekemistä riittää ja työporukka on mukava. Tämän viikon aikana olen päässyt mm. hillottamaan berliininmunkkeja (vaivaiset 1500kpl), kuorruttamaan mokkapaloja sekä porkkanaleivoksia, päällystämään prinsessa- ja metsämansikkakakkuja marsipaanilla, raidoittamaan kuningatarleivoslevyjä valkosuklaalla yms. Ensi viikoksi menen eri linjalle jotta pääsen näkemään miten vetopohjat tehdään, kun pitäisi yhtä koulutehtävää varten saada selkeä kuva parin eri tuotteen kaikista valmistusvaiheista ja tuolla käsikondiksen puolellahan aika harva tuote tehdään alusta loppuun itse.

Kaiken kaikkiaan ei ole kyllä kaduttanut yhtään, että päätin tuonne lähteä siitä huolimatta etten ketään saanut kaveriksi. Aika pitkäänhän sitä pohdin, että viitsinkö tuota matkaa lähteä yksikseni ajelemaan (päivittäin kilometrejä tulee 114), kun kukaan opiskelukavereista ei halunnut mukaan lähteä. Sen verran kuitenkin kuulin positiivisia kommetteja tuolla maalis-huhtikuussa harjoittelussa olleilta kavereilta, että päätin ottaa härkää sarvista ja lähteä yksin. Vaikka toisinaan ajomatkan aikana kyllä tuntuu, että olisi hyvä olla joku siinä vieressä, kun meinaa väsyttää, mutta näissä tilanteissa vain radio kovalle niin johan pysyy hereillä :) Vielä olisi viisi viikkoa harjoittelua jäljellä ja innolla kyllä odotan, että mitä kaikkea sitä ehtiikään tässä vielä oppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti