14. huhtikuuta 2012

Mud Cake
















Iski hillitön suklaanhimo ja olin tätä ohjetta jo muutamia kertoja silmäillyt Fazerin sivuilta joten päätin ottaa kokeiluun. Lopputulos oli hyvä, mutta olisi pitänyt uskaltaa ottaa kakku hieman aiemmin pois uunista jotta sisus olisi jäänyt vieläkin kosteammaksi. Ajattelin vain, että mieluummin vähän liian kypsä kuin liian raaka. Hyvin tuli kuitenkin syötyä kakku näinkin :)


Ainekset (24cm irtopohjavuoka)

200 g tummaa suklaata
200 g voita
4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta


Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan.

Paista uunin alatasolla n. 15-20 min. Mud Cake jää sisältä löysähköksi ja jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneen lämmössä, sitten jääkaapissa.



Ohje Fazer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti